Pijnlijke ontstekingen in vingers volledig verdwenen en fitter dan ooit.

Kathleen Zwakhoven, Bodyworker/Coach/Herborist: “Ik had al een tijd last van ontstekingen in mijn vingers. Ondanks behandelingen, voedingsadvies, kijken naar de patronen in mijn leven, ging het niet helemaal weg.

Via een toeval (bestaat het?) ontmoette ik Carmen Marschall, levenscoach en voedingsexpert. Ik deed haar SexyFitNutritionChallenge mee, waar ik in het begin…. HEEL sceptisch tegenover stond. Maar… ik was verrast door effect op heel mijn leven en gezondheid (nog steeds). Ook  leerde ik dat ik qua sommige micro nutriënten, totaal ondervoed was, waardoor de ontstekingen bleven. ”

Nu 3 jaar later voel ik me op mijn 48ste fitter dan ooit.

Get SexyFit with Carmen Marshall

Where do you want your body to be in one month?

Huge changes can be made in a small amount of time.

If you think this program is for you, register now.

Register Now!

Copyright © SexyFit™ Nutrition Challenge. All rights reserved. Site made with love by Jamie Leigh