Neem de uitdaging aan, zou ik zeggen. Je wint er zo ontzettend veel mee. Els Sevenants, yoga teacher

De SexyFit Nutrition Challenge was voor mij het begin van een boeiende reis. Wie denkt dat dit gaat om enkel een ‘dieet’, heeft het mis. Ja, het gaat natuurlijk over voeding, gezonde voeding, maar het is zoveel meer.
Het is een reis waarbij je jezelf onder de loupe neemt en waarbij vragen zoals ‘Wie ben ik?’ of ‘Wat wil ik bereiken’ en ‘Wat is mijn droom?’ niet uit de weg worden gegaan. Boeiend, confronterend als je het toelaat en er open voorstaat.
Neem de uitdaging aan, zou ik zeggen. Je wint er zo ontzettend veel mee.
Get SexyFit with Carmen Marshall

Where do you want your body to be in one month?

Huge changes can be made in a small amount of time.

If you think this program is for you, register now.

Register Now!

Copyright © SexyFit™ Nutrition Challenge. All rights reserved. Site made with love by Jamie Leigh