MIJN HELE GEZIN DOET MEE!

Mijn vrouw Veerle en dochter Manon brachten dit bij ons op tafel. Het werkte zo aanstekelijk dat ik een paar weken later ook startte met deze SexyFit Nutrition Challenge. Elk van ons had wel een andere reden om mee te doen: vitaliliteit herwinnen, huidproblemen oplossen, wat kilo’s minder. En weet je, het werkte allemaal!

Als tiener sportte ik heel veel, ik was een fervent rugbyspeler (1,71m , 68kg). Nadien het normale gangetje: gezin starten, huisje bouwen en stelselmatig meer werken en minder sporten. En graag eten heb ik altijd gedaan, daar hebben de heerlijke keuken van mijn moeder en vrouw sterk aan bijgedragen :).
Tot de balans teveel overhelde naar ongemak, futloosheid, huidirritaties, pijnlijke tanden. Kathleen Zwakhoven bracht de SexyFit™ Nutrition Challenge per email in ons gezin. De SexyFit™ boodschap sprak ons duidelijk aan. Dank je wel, Kathleen!
Ik verloor de eerste paar weken verschillende kilo’s en kwam na een paar maand terug tot op 69kg. Een heel stuk energieker, terug strak in mijn vel, quasi geen huidirritaties meer, gezonde tanden, kortom dolenthousiast.
Zodanig enthousiast dat ik hier meer wou mee doen. Met Kathleen als mentor werd ik ook coach, meer als nieuwe missie dan als ‘bijberoep’. Een job die ik kan doen met heel mijn hart en ziel. Niks fijner dan familie, vrienden, nieuwe vrienden te helpen om ook SexyFit te worden én te blijven.

Quinten voetbalManon hiphop2

Sinds we allemaal de SexyFit toer opgegaan zijn wordt er flink meer gesport en gedanst: Hiphop, Salsa, voetbal, zwemmen, lopen, zeilen. Onze kids hebben daarin het goede voorbeeld gegeven. Ook onze Quinten doet nu aardig mee. Uitgroeiend tot een mooie krachtige jonge man, beseft hij ook de voordelen van goede voeding en supplementen.

Heel enthousiast door onze positieve ervaring dragen we de SexyFit boodschap graag verder uit. Twijfel je? Gewoon eens uitproberen, we zijn er van overtuigd dat dit jou ook zal aansteken.

Hartelijke groeten,
Luc, Veerle, Manon, Quinten