Kennis geeft rust. Zeker in deze tijd. Welkom bij onze Valentijn-challenge

Dagelijks krijg ik vragen over gezonde voeding en immuniteit, over ‘wat kan ik doen om mijn gezondheid zo optimaal mogelijk te houden ?’ Wat is nu precies goed voor mij: Paleo? Intermittent fasting? Is het waar dat supplementen nodig zijn? Ik wil wel sporten maar ik maak makkelijk ontstekingen aan! Ik wil wel gezond eten maar hoe moet dat met het gezin? Ik wil wel gezonder leven, maar heb geen tijd!’ etc.

Het is mijn passie om mijn kennis te delen over de verschillende peilers die bepalen hoe vitaal we zijn, hoe goed we ons voelen.

Een greep uit de feedback over onze vorige Challenge die net beëindigd is :

“Glad I took this challenge. I believe that my immune system is now much better prepared. And also I am glad for the many things I learned so far… although I didn’t find the time to see al the information.
Thank you Team SexyFit!”

“Hartelijk dank voor je begeleiding Kathleen. Ik denk dat we allemaal heel dankbaar zijn dat we de challenge op het juiste moment volgden. De motivatie om verder te doen is voor mij groter dan ooit.”

“Heel erg bedankt voor het delen van jouw ongelooflijke kennis en kunde met mij en mijn gezin ❤️😘”

“Dankjewel, Kathleen voor alle begeleiding, extra informatie en leuke recepten. Ik heb er erg van genoten en superveel geleerd. Zoals J. al verwoordde, ben ook ik heel erg dankbaar om het op dit moment te hebben mogen meedoen.”

Gezondheid en vitaliteit hoeft geen lijdensweg te zijn, het hoeft al zeker geen dieet te zijn!

Het vraagt slechts jouw bereidheid om ‘Ja’ te zeggen tegen jezelf en je simpelweg 33 dagen mee op weg te laten nemen.

Het programma dat we je aanbieden is een 4-dimensionele weg: Ja, je gaat een aantal dingen wijzigen in je voedingspatroon, maar in plaats van ‘minder’ ga je misschien gevarieerder eten dan ooit tevoren. Je gaat het fysieke deel van deze kuur heel persoonlijk beleven en dus ook aan den lijve ervaren. We reiken je ook mogelijkheden aan om op jouw tempo onderliggende emoties en mentale overtuigingen die ook mee aan de basis van je onbalans kunnen liggen, te ontdekken. In de laatste week van de kuur gaan we nog een stapje verder: waar ligt je echte levensverlangen en hoe voedt of ontkracht jij je levensweg.

De hele kuur is online. Dat geeft je de mogelijkheid om op je eigen tempo en van waar ook ter wereld, deel te nemen.

De voorbereidingsweek start op maandag 8 februari, de eigenlijke kuur start op maandag 15 februari. Je kuur is afgelopen op vrijdag 19 maart.

Je kan inschrijven vanaf vandaag via deze website. Meer info op de volgende pagina’s.

Op naar de beste versie van jezelf die binnenin altijd al voelde :-))
Kathleen