“Ik zocht iets waar ik mentaal terug van opknapte.” Nastasia Tofoni, Dans Instructor

De voedingsbegeleiding van de sexyfit nutrition challenge is het uiteindelijk geworden voor me. Ik was niet opzoek naar een dieet, maar naar een verandering van levensstijl. Zuivere en gezonde voeding. Het afvallen is mooi meegenomen, maar ik zocht iets waar ik mentaal terug van opknapte. Na mijn burn-out had ik nog altijd niet de energie die een jongere doorgaans heeft. Ik geloof sterk in gezonde voedingswaren voor je lichaam en geest. Ik had nood aan een ontgiftingskuur en begeleiding op gebied van de juiste ingrediënten voor een energierijke levensstijl. En dat heb ik gevonden! Ik deed de pancreas reset van vijf dagen. Ik ontdekte groenten die ik sinds mijn kindertijd niet meer had gegeten. Ik proefde voor de eerste maal zuiver voedsel zonder bijkomende olieën, sauzen of bewerkte producten van de supermarkten. Na de reset mag je al meer experimenteren en dat leer je de volgende 4 weken. De challenge gaf me mijn alertheid terug, mijn concentratie en mentale energie. Elk gerecht bestaat uit de juiste ingrediënten om zo tot een volwaardige maaltijd te komen. Ik raad het iedereen aan.

Nastasia Tofoni, Dans Instructor