Eindelijk mag ik het vertellen :-)

Hallo, wat popel ik al een tijdje om je dit te mogen vertellen.

De afgelopen 2 jaar ben ik betrokken geweest in de vooruitgang die Usana boekte met onderzoeken waar ze al meer dan 6 jaar mee bezig waren. Ik laat het hun zelf in onderstaande filmpjes uit de doeken doen. Zij kunnen dat als wetenschappers veel beter dan ik. Ik wil je wel graag vertellen waarom ik zo blij ben met deze evolutie en wat mijn eigen ervaring gedurende de maandenlange testperiode was.

Je kent me vanuit de praktijk als iemand die werkt met natuurlijke behandelmethoden, Taoïstische technieken, Oosterse geneeswijzen en Westerse kruidenkunde. Je weet dat ik de mens vanuit het geheel benader en niet als een individu met een geïsoleerd probleem. Ik geloof niet dat een onbalans te verhelpen is met een pilletje of met een geïsoleerde aanpak, maar een 4 dimensionele aanpak en visie vereist.

Hoe groot was mijn vreugde toen ik ontdekte dat Usana daar niet anders over denkt! Hoe groot was mijn vreugde toen de wetenschappers me vertelden dat ze al meer dan 6 jaar hun toponderzoekers ‘op missie’ stuurden om de ‘oude geneeswijzen’ te bestuderen en te leren hoé die werken en waarom die anders en dieper werken. Hoe die teruggaan naar de kern, in plaats van de oppervlakkige ‘quick fix’ methoden.

Alles is terug te brengen naar hoe cellen met mekaar communiceren en hoe een cel zichzelf beschermt, zichzelf en andere cellen instrueert, hoe ze zichzelf voedt, etc. Usana heeft een technologie ontwikkeld die dat communicatie netwerk ondersteund. HOE dat in zijn werk gaat, leggen ze je uit in onderstaand filmpje.

Waren de oude Essentials niet goed dan? Jawel. De inhoudsstoffen blijven ook behouden. Ze gaan nog steeds je cellen van buiten af voeden en beschermen. Door deze technologie komt er echter een extra dimensie bij: je cellen gaan zichzelf VAN BINNEN UIT beschermen en balanceren. Deze technologie heeft door zijn onderzoek alleen al, revolutionair werk verricht. Ze levert nu al haar bijdrage in onderzoeken aan verschillende universiteiten naar aanpak en preventie van degeneratieve ziektes. Usana heeft met haar team van bijna honderd top vorsers een mijlpaal bereikt en heeft een patent op de technologie waardoor deze nieuwe techniek ook voor ons, gebruikers van Usana voedingssupplementen beschikbaar is.

Vanaf VANDAAG zal de nieuwe INCELLIGENCE technologie toegepast zijn in je HealthPak, je Essentials en binnenkort ook in je Procosa. Je hoeft er dus niets speciaals voor te doen, niets ‘extra’ voor aan te kopen. De bovenvermelde producten die je nu koopt, zijn er al mee gemaakt.

Zelf heb ik ze gedurende een jaar getest en ik voelde direct verschil. In de zin van, dat ik voelde dat het ‘klopt’, dat mijn lichaam dit begrijpt en er blij mee is. Niet iedereen voelt dit misschien op deze manier, maar je zal zeker verandering voelen in je vitaliteit, je weerstaand, je innerlijke balans,….

Kijk even wanneer je volgende auto order is, of ga naar de shop van je Usana account als je de producten wilt proberen. Deze technologie is ALLEEN bij Usana.
Je vindt op je gratis Usana account ook de knop ‘Ask the scientist’, voor specieke vragen.

Hieronder vind je twee filmfragmenten. Het eerste is een korte introductie, het tweede geeft meer achtergrond informatie. Veel kijk en leer plezier :-)

Ik wens je nog een prettige dag en hopelijk horen we mekaar weer gauw :-)

Gezonde groeten, 

Je SexyFit Coach