Afvallen was moeilijk voor me totdat ik meedeed aan het SF programma.

Sandra Charlier, Overijse : “Afvallen was moeilijk voor me totdat ik meedeed aan het SF programma. De SFNC gaf me inzicht in wat me deed eten en wat me deed verlangen naar ongezond eten. De SFNC zorgde ervoor dat mijn lichaam even rust kreeg en kon wennen aan mijn nieuwe gezondere eetpatroon. De steunende woorden van andere deelnemers en coaches hielpen me om vol te houden, al was volhouden niet zo moeilijk als ik had verwacht. Niet alleen ben ik na een 9tal maanden op gewicht (-16kg), ik voel me gezonder, vitaler, slaap beter,… En ik heb wél het karakter om iets vol te houden, ik had alleen wat hulp nodig ;-).

Echt een aanrader voor iedereen die wat aan zijn/haar gezondheid wilt doen.”

Get SexyFit with Carmen Marshall

Where do you want your body to be in one month?

Huge changes can be made in a small amount of time.

If you think this program is for you, register now.

Register Now!

Copyright © SexyFit™ Nutrition Challenge. All rights reserved. Site made with love by Jamie Leigh